RAWLPLUG SANERA POES

Hiljuti käis Rawlplug meie Tallinna esinduses riiuleid ümber tegemas ja täiustamas, juurutamas Eestis POS-süsteemi. Valminud on selle kohta ka uudis nende poolt. Rawlplugi enda uudist saab näha siit.

Oleme lisanud eestikeelse tõlke siia alla.


POS-süsteemi juurutamine Eestis

Toodete riiulitele korda seadmine, visuaalsete elementide tutvustamine pakkumises liikumiseks ja tootevaliku laiendamine – need on vaid osa Rawlplugi POS-süsteemi Eestis juurutamise raames tehtud tegevustest. Taaskord tõestasime, et toodete väljapaneku viis on sama oluline kui nende kvaliteet.

 

Sanera kaupluse väljapaneku ümberkujundus

Hiljuti tegime Eesti ühe suurima Rawlplugi toodete edasimüüja, Sanera poes põhjalikult ümber riiulid. Sanera on Tallinnas asuv ettevõte, mis on spetsialiseerunud tootmis- ja ehitusettevõtetele terviklike lahenduste tarnimisele. Sanera tootevalik on väga lai, alates tööstustööriistadest ja ehitusmaterjalidest tõsteseadmete ja kinnitusdetailideni ning lõpetades ehituskemikaalide ja töörõivastega.

 

Probleemi diagnoosimine

Enne kui asusime Sanera kaupluses POS-süsteemi juurutama, puudus riiulitel selge side. Tooted pärinesid sageli erinevatelt tootjatelt ega kujutanud endast täiendavat pakkumist. Väljapaneku ümberkujundamise käigus õnnestus meil seal pakutavasse valikusse tuua mitmeid uusi tooteid. Laiendasime portfelli, et hõlmata universaalsed kinnitused FF1, 4ALL ja UNO, XPT läbivad poldid Rawl Bag pakendites, lai valik klammerdjaid ja liime, täielikku valikut elektritööriistade tarvikuid ning SC40ll gaasinaelutaja tarvikuid. Seoses kvaliteetsete puidukruvide populaarsusega Eesti turul laiendasime ka Procut R-PTX valikut.

 

Klienditugi igal sammul

Uue väljapaneku kasutuselevõtu hõlbustamiseks koostasime eestikeelse POS-materjalide komplekti ja spetsiaalsed planogrammid, mis aitavad kliendil säilitada sihikindlat viisi toodete riiulitel eksponeerimiseks. POS-süsteemi juurutasime Tallinnas koostöös meie Eesti ettevõttega Koelner Vilnius ja DIY osakonnaga Wroctawist. Tänu pühendumusele ja tõhusale suhtlusele kliendiga saime pakkuda lahendusi, mis võimaldasid Rawlplugi tooteid paremini eksponeerida ja mis omakorda toovad kaasa suurema müügitulemuse.

 

Miks Rawlplug POS?

POS (point of sale) süsteem on müügiprotsessi toetavate reklaamitööriistade komplekt. Rawlplugis töötasime välja oma originaalse POS-süsteemi, milles võtmerolli mängivad sellised elemendid nagu moodulriiulid, aga ka intuitiivne pakend koos paigaldusjuhiste ja värvikoodidega. Lisaks kasutame toppereid ehk riiulite ülaossa paigutatud reklaammaterjale ja riiuliservadele paigaldatud voblereid, mis annavad teada meie toodete olulisematest omadustest.

POS-süsteem võimaldab esitleda Rawlplugi tootevalikut selgelt ja atraktiivselt, võimaldades meie klientidel mugavamalt ostleda. Samas aitab tõhus väljapanek meie tarnijatel ja edasimüüjatel saavutada paremaid müügitulemusi.

Tööriistad
Tööriistad
Ehitusmaterjalid
Ehitusmaterjalid
Tõstevahendid
Ehituskeemia
Käsitööriistad